warta

Aehealth monkeypox PCR kit kasedhiya ing negara certified CE!

Tanggal 30 Mei Aehealth Real Time PCR Kit kanggo Monkeypox (MPV) lan Multiplex Real Time PCR Kit kanggo Monkeypox Virus lan Central / West African Clade Typing entuk akses pasar EU liwat persetujuan EU.Tegese PCR Real Time Kit kanggo Monkeypox (MPV) lan Multiplex Real time PCR Kit kanggo Virus Monkeypox lan Central / West African Clade Typing tundhuk karo peraturan EU lan bisa didol ing negara lan negara EU sing ngakoni sertifikasi CE EU.

Tanggal 29 Mei WHO (World Health Organization) ngetokake buletin informasi penyakit.Saka 13 nganti 26 Mei, 23 negara lan wilayah sing ora endemik monkeypox wis nglaporake 257 kasus monkeypox sing dikonfirmasi menyang WHO, lan udakara 120 liyane.kasus sing dicurigai.WHO ngarepake luwih akeh kasus monkeypox bakal dideteksi amarga pengawasan ditambahi.Virus kasebut bisa uga wis nyebar ora dideteksi sajrone pirang-pirang minggu utawa luwih, kanthi transmisi manungsa menyang manungsa sing nyebar.WHO ujar manawa cacar monyet minangka "resiko moderat" kanggo kesehatan umum ing tingkat global sawise kasus dilaporake ing negara sing ora umume penyakit kasebut.

Monkeypox minangka penyakit zoonosis virus sing disebabake dening virus monkeypox sing bisa ditularake antarane kewan lan manungsa, lan panularan sekunder antarane manungsa.Virus monkeypox nuduhake rong klad evolusi genetik sing beda - klade Afrika Tengah lan klade Afrika Kulon.Antarane wong-wong mau, clade Afrika Kulon nduweni tingkat fatalitas kasus udakara 3,6%;clade Afrika Tengah kanthi historis nyebabake penyakit sing luwih abot, kanthi tingkat fatalitas kasus kira-kira 10,6%, lan dianggep luwih nular.

Periode inkubasi kanggo cacar monkey antara 5-21 dina, nanging biasane 6-13 dina.Sajrone wektu kasebut, pasien asimtomatik.Gejala umum kalebu demam, sirah abot, kelenjar getah bening abuh, nyeri punggung, nyeri otot, lemes, lan liya-liyane.Ruam bisa mengaruhi pasuryan, telapak tangan lan tlapak sikil, mukosa lisan, alat kelamin, konjungtiva, lan kornea.Umume wong sing kena infeksi pulih sajrone sawetara minggu, nanging liyane wis tiwas amarga lara parah.Kasus sing abot luwih umum ing bocah-bocah lan ana hubungane karo tingkat paparan virus, kesehatan pasien lan sifat komplikasi, lan immunodeficiency sing ndasari bisa nyebabake asil sing luwih elek.Komplikasi monkeypox kalebu infeksi sekunder, bronkopneumonia, sepsis, ensefalitis, lan infeksi kornea sing nyebabake mundhut sesanti.Tingkat kematian kasus monkeypox kisaran saka 0% nganti 11% ing populasi umum lan luwih dhuwur ing bocah-bocah.

Aehealth wis ngluncurake kit kanggo deteksi virus monkeypox lan kit kanggo ngenali klade virus monkeypox.Fragmen gen spesifik virus monkeypox dideteksi kanthi metode PCR fluoresens wektu nyata.sing dadi alat deteksi ing tahap konfirmasi awal virus monkeypox.Primer lan probe khusus dirancang adhedhasar virus Monkeypox.Mbantu ing diagnosis akurat lan nyegah penyakit.

图层 1

Aehealth monkeypox PCR kit nduweni sensitivitas dhuwur kanggo deteksi serum, lesi exudate lan scab.Isine gen kontrol internal kanggo ngawasi kabeh proses sampling, ekstraksi lan amplifikasi.Operasi iku prasaja, peralatan non-ditutup dibutuhake.Asil tes bisa dipikolehi sajrone 30 menit ing instrumen konvensional kanthi paling cepet.Diagnosis awal lan cepet saka infèksi sing dicurigai bisa ngontrol panyebaran penyakit kasebut kanthi efektif.Aehealth bakal terus-terusan menehi perhatian marang masalah lan kabutuhan kesehatan global ing wektu nyata, kanggo mbantu nglawan wabah Monkeypox.

Referensi sing bisa ditemokake:Organisasi Kesehatan Dunia (21 Mei 2022).Warta Wabah Penyakit;Wabah monkeypox multi-negara ing negara non-endemik.Kasedhiya ing:

https://www.who.int/emergencies/disease-outbreak-news/item/2022-DON385

https://www.cdc.gov/poxvirus/monkeypox/about.html

https://www.aehealthgroup.com/monkeypox-virus-and-centralwest-african-clade-typing-product

https://www.aehealthgroup.com/mpv-product

 


Wektu kirim: Mei-31-2022