Babagan awake dhewe

Apa Pilih Kita

Apa Pilih Kita

Lingkungan lan Peralatan Pabrik

Pabrik kita duwe bengkel sing resik 10.000 meter persegi, peralatan manufaktur inti diimpor saka Jerman, lan 5 pusat R&D wis disetel ing saindenging negara.

Kekuwatan R&D sing kuwat

Pusat R&D kita nyathet 40% kabeh karyawan perusahaan, 70% kabeh karyawan duwe gelar sarjana utawa luwih, lan 30% duwe gelar master utawa luwih dhuwur.

Bahan Baku Inti

Liwat riset lan pangembangan independen, teknologi penting kayata teknologi rekayasa genetika, teknologi persiapan antibodi tunggal / polyclonal, lan teknologi sintesis total molekul cilik wis dikuasai, sing bisa digunakake kanggo ngasilake sawetara bahan bioaktif sing dibutuhake, media kromatografi, kontrol, calibrators lan bahan mentahan umum digunakake liyane.

Jaminan Mutu

Prosedur kontrol kualitas sing ketat lan sistem manajemen kualitas perusahaan, standarisasi proses produksi, inspeksi produk rampung, pengawasan lan inspeksi, kontrol ketat proses kunci.