Babagan awake dhewe

Budaya Perusahaan

Budaya Perusahaan

Karep:

Perawatan kesehatan sing luwih apik kanggo manungsa.

Nilai inti:

Efisiensi, Dedikasi, Inovasi.

sesanti:

Luwih seneng lan manfaat urip sehat.

Budaya:

Hubungan sing harmonis, urip sing bahagia lan sehat.