warta & blog

ndeleng liyane
  • Dina Diabetes Sedunia 14 November 2022

    Dina Diabetes Sedunia 14 November 2022

    Dina Diabetes Sedunia minangka kampanye kesadaran global utama sing fokus ing diabetes mellitus lan dianakake tanggal 14 Nopember saben taun.
    maca liyane
  • Dina Arthritis Sedunia 12 Okt 2022

    Dina Arthritis Sedunia 12 Okt 2022

    Dina Arthritis Sedunia minangka acara kesadaran kesehatan global sing dianakake saben taun ing tanggal 12 Oktober kanggo nggawe kesadaran babagan rheumat...
    maca liyane
  • Aehealth monkeypox PCR kit kasedhiya ing negara certified CE!

    Tanggal 30 Mei. Aehealth Real Time PCR Kit for Monkeypox (MPV) and Multiplex Real time PCR Kit for Monkeyp...
    maca liyane
  • Apa kita ngerti babagan kenaikan kasus monkeypox ing saindenging jagad

    Apa kita ngerti babagan kenaikan kasus monkeypox ing saindenging jagad

    Ora jelas kepiye sawetara wong sing nembe didiagnosis nandhang penyakit kasebut kena virus monkeypox, utawa kepiye nyebarake.
    maca liyane
  • about_us_img

Babagan Perusahaan

Aehealth ngembangake perusahaan Diagnostik In-Vitro berteknologi tinggi kanthi cepet, kanthi fokus tim ing wilayah perawatan kesehatan manungsa nganti pirang-pirang taun.

Kita nggabungake tim Riset & Pengembangan, Manufaktur, Penjualan & Pemasaran, lan Pelayanan sing darmabakti lan profesional kanggo mujudake kualitas produksi lan penempatan Produk Diagnostik In-Vitro, Produk Tes Rapid, produk perawatan omah lsp ...

Waca liyane