babagan awake dhewe

Sapa Kita

sapa kita

Sapa Kita?

AEHEALTH LIMITED, yaiku perusahaan POCT sing tuwuh kanthi cepet.Pabrik lan dodolan reagen diagnostik kanthi cepet lan peralatan sing ana gandhengane ing lapangan POCT.

Wilayah aplikasi kalebu klinik cilik, ambulans, bea cukai, ICU, omah, nylametake bencana alam, laboratorium pihak katelu lan akeh industri liyane.Akeh produk lan teknologi wis disetujoni dening CE.

Produk kinerja rega Aehealth ditambahi ing saindenging jagad, kalebu penganalisis immunoassay fluoresensi, ekstraksi asam nukleat, penganalisis PCR, penganalisis immunoassay enzim, lan reagen sing relevan.Produk kita sing nganggo teknologi laboratorium klinis kelas siji lan majeng kasil didol ing pasar domestik lan jaban rangkah.Wis entuk pujian sing akeh lan disetujoni dening para klien ing pasar global.Kanthi aplikasi sing wiyar, kualitas sampurna, operasi sing prasaja, lan kinerja sing dipercaya, produk kita bisa nyukupi kabutuhan sampeyan, ora mung ing kualitase, nanging uga ing standar safety.

 

Apa sing kita lakoni?

babagan kita1 (3)

Multiple platform teknologi medis

AEHEALTH duwe tim R&D senior, produksi, manajemen lan operasi, lan produke nyakup platform teknologi kayata kekebalan, getih, lan diagnosis molekuler.

babagan kita1 (2)

Macem-macem jalur produksi

Saiki ana lini produk kayata Colloidal Gold Platform, Immunofluorescence Platform, Nucleic acid extraction Platfom, Glycated Hemoglobin Platfom, POCT (Pet use Only), lsp.

babagan kita1 (1)

Macem-macem jalur produksi

Reagen kasebut nyakup luwih saka 80 jinis penanda Jantung, Penanda Tumor, Fungsi Tiroid, Hormon, Deteksi Inflamasi lan Hemoglobin Glycated etc.